Vindskydd

Senast uppdaterad:

Vindskyddsplatser

Under 10mila 2023 kommer det att finnas vindskyddsplatser i direkt anslutning till arenan med bra utsikt över målområdet. Ni hittar er egen plats på kartan här nedan över vindskyddsplatser. Kartor kommer även finnas uppsatta på arenan och alla platser är uppmärkta med skyltar.

Toaletter och servicehus

Toaletter vid Skellefteå Campings servicehus får nyttjas. Nyckelkort till servicehus ska återlämnas till 10MILA informationscenter när ni åker. Vi har inga extrakort, så håll reda på det kort ni har fått tilldelat.

Inga skor med metalldubb är tillåtna i Skellefteå Campings toaletter, servicehus eller inne i arenan.

Bilparkering

Inga pilar får parkeras i anslutning till vindskyddsplatserna utan hänvisas till anvisade parkeringar. Det är dock tillåtet att köra in och lasta av utrustning. Campingens grindar är låsta och nyckelkortet till servicehusen fungerar även vid grindarna.

Eluttag

Det finns eluttag i närheten av de flesta vindskyddsplatser, dock inte alla, så vi förutsätter att ni kan samsas om eluttagen med övriga klubbar. Ni behöver ta med egna skarsladdar, vi tillhandahåller inte det.

Brandsläckare och hjärtstartare

Skellefteå Camping karta visar var alla brandsläckare är placerade. Hjärtstartare finns både på Skellefteå Kraft Arena och vid receptionen på Skellefteå Camping

Gratis WiFi

På campingområdet heter nätverket ”Skellefteå open” och i arenen ”10Mila-Publik

Kontaktperson för vindskyddsplatser

Skellefteå OK, Kurt Lundberg, 070-5686161

Frågor om Skellefteå Camping, 0910-735500

Karta

Vi arrangerar 10Mila Skellefteå 2023

Stolta sponsorer till 10Mila Skellefteå 2023